Queso relleno con picadillo Yucateco

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to prepare a special dish, Queso relleno con picadillo Yucateco. One of my favorites. This time, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Queso relleno con picadillo Yucateco is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It is simple, it is quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. Queso relleno con picadillo Yucateco is something which I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Queso relleno con picadillo Yucateco, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Queso relleno con picadillo Yucateco delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Queso relleno con picadillo Yucateco is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Queso relleno con picadillo Yucateco estimated approx 80 minutos.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Queso relleno con picadillo Yucateco using 44 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Se puede servir como platillo principal acompañado de tortillas para hacer tacos o también, como botana acompañado de un aperitivo.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Queso relleno con picadillo Yucateco:

  1. 1de aprox. dos kilos queso de bola tipo Edam
  2. ----- Para el picadillo:
  3. 1 kilo carne de puerco molida
  4. 1 cebolla cortada en cuatro
  5. 2 dientes ajo
  6. 2 hojas laurel
  7. 2 ramitas orégano fresco
  8. 1 cebolla finamente picada
  9. 1 diente ajo
  10. 4 cucharadas manteca de puerco
  11. 400 gramos jitomate pelado, despepitado y picado
  12. 1 pimiento morrón picado
  13. 3 ramas perejil fresco
  14. 1 zanahoria pelada y picada
  15. 50 gramos chicharos
  16. 1/2 cucharadita canela en polvo
  17. 1/2 cucharadita comino en polvo
  18. 2 pimientas gordas
  19. 2 pimientas negras
  20. 1/4de taza vinagre de manzana
  21. 1/4de taza manzana pelada y picada
  22. 1/4 de taza vino blanco
  23. 1 huevo duro cocido y picado
  24. 50 gramos pasitas
  25. 50 gramos almendras peladas y afiladas
  26. 50 gramos aceitunas despepitadas y picadas
  27. 3 cucharadas alcaparras
  28. Sal de mar
  29. ----- Para el kol:
  30. 1 litro caldo donde se coció la carne
  31. 100 gramos manteca de puerco
  32. 1/2 taza harina
  33. al gusto Caldo de pollo en polvo
  34. 3 ramas cilantro fresco picado
  35. ----- Para la salsa roja:
  36. 1 cucharada manteca de cerdo
  37. 1 cebolla mediana
  38. 1 pimiento morrón finamente picado
  39. 1 diente ajo finamente picado
  40. 8 jitomates medianos pelados, despepitados y picados
  41. 1 cucharada alcaparras
  42. 2 cucharadas aceitunas deshuesadas y picadas
  43. 1/4 de taza vino tinto
  44. al gusto Sal de mar y pimienta

Instructions to make to make Queso relleno con picadillo Yucateco

  1. Para el picadillo:
  2. Se pone a cocer la carne con la cebolla partida en cuatro, los 2 dientes de ajo; las hojas de laurel, el orégano y sal al gusto. Se escurre y se aparta el caldo. En la manteca se acitronan la cebolla, el ajo y el pimiento morrón; se añaden el resto de ingredientes, sal y pimienta al gusto, se deja sazonar todo muy bien y se le añade la carne, dejando al fuego unos minutos,rectificar sabor agregando sal de mar y pimienta recién molida.
  3. Para el kol:
  4. Se calienta el caldo y se le añade la manteca, cilantro fresco picado, la harina y el caldo de pollo en polvo, se mezcla todo muy bien con un batidor de alambre.
  5. Salsa roja:
  6. En la manteca se acitrona la cebolla, el pimiento morrón y el ajo, se añaden el jitomate, las alcaparras, las aceitunas y se deja sazonar todo muy bien hasta que la salsa esté especita y no sepa a crudo el jitomate, rectificar sabor agregando sal de mar y pimienta recién molida y el vino tinto,sazonar por 5 min. mas.. Al queso se le quita con un cuchillo fino la cáscara roja, se le corta una tapita encima y se vasta, dejando una pared de un grosor de 1½ a 2 cm, se rellena con el picadillo, se tapa, se envuelve en un trapo de manta de cielo, se amarra y se hornea a baño maría en un horno precalentado a 170ºC durante aproximadamente 30 minutos.
  7. PRESENTACIÓN Se coloca el queso en un platón, rodeado por un lado con el Kol y por el otro con la salsa de jitomate.

As your experience and also confidence expands, you will discover that you have extra natural control over your diet regimen as well as adapt your diet to your personal tastes with time. Whether you intend to offer a dish that uses less or more ingredients or is a bit essentially hot, you can make simple changes to achieve this objective. In other words, start making your recipes on schedule. As for fundamental food preparation abilities for newbies you don't require to discover them however just if you understand some basic food preparation techniques.

This isn't a complete guide to quick and also very easy lunch recipes but its good something to chew on. With any luck this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Homemade Queso relleno con picadillo Yucateco. Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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